Ale!

04 – Näin luet myynti-ilmoituksia

299,00

TALLENNE + MATERIAALI

Tämän webinaarin jälkeen osaat lukea asuntojen myynti-ilmoituksia, tiedät tarkalleen mitä jokainen kohta tarkoittaa ja huomaat, jos jotain oleellista puuttuu. Kerron myös mitkä kohdat itse katson aina ensimmäiseksi ennen kuin päätän onko kohteeseen edes syytä tutustua tarkemmin.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

HUOM! Webinaarin kalvot on ostettavissa erikseen.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 04 – NÄIN LUET MYYNTI-ILMOITUKSIA

”Esityksesi oli tosi selkeä ja pysyit kiitettävästi asiassa. Myös kysymyksiin vastaamisen rajaaminen aihepiiriin kuuluviin oli hyvä.  Useat havainnolliset ja konkreettiset esimerkit toimivat hyvin ja jäivät mieleen. Erityisen hyödylliseksi koettiin taulukko remonteista ja niiden aikaväleistä sekä tiedot keskimääräisistä vastikkeista.”

”Aina tulee jotain ylimääräistä, hyviä vinkkejä, kiitos.”

”Kokonisuutena todella hyvä, Tällainen tietopaketti olisi hyvä jokaisen asuntoa haluavan katsoa. Oli kyseessä sitten sijoitusasunto tai oma koti. ”

”Olet niin pro! Tykkään 🙂 Ihanaa, että vielä on yksi webbari jäljellä!”

”Paras osio oli kun oli esimerkkitapauksia ja kerroit mihin kiinnitit niissä huomiota! Kiitos hyvästä webinaarista”

”Taas huikeeta ajankäyttöä ja pelkkää tärkeää tietoa selkeästi selitettynä. Oot ihan paras webinaristi!”

”Tosi paljon hyödyllistä ja konkreettista tietoa mitä kannattaa myynti-ilmoituksessa kattoa ja mitä kannattaa kysyä isännöitsijältä!”

”Hyvin koottu paketti tärkeimmistä perusasioista – erittäin iso plussa noista jutuista, mitä pitää vielä erikseen selvittää välittäjältä/isännöitsijältä tai hpj:ltä. Näitä kuunnellessa on mukava huomata, että olen jo opiskellut oikeita asioita, toki näistä saa aina jotain uutta irti. Iso kiitos ja seuraavaa webinaaria odotellessa!”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Tallenne ei vanhene.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.