Mitä muut sanovat?

Kerään jokaisen webinaarin jälkeen arvosanan asteikolla 1-5 sekä vapaamuotoista palautetta osallistujilta. Alla webinaarien saamat arvosanat sekä osallistujien palautteita.

”Ostin ton kaikki webinaarit -setin ja olen nyt katsonut ensimmäisen.  Mut halusin vaan sanoa, että näin useammat asuntokaupat jo tehneenä kuvittelin etukäteen et tuskin mitään kauhean mullistavaa sieltä tulee mitä en olisi jo ajatellut, mut sun vinkki hintatason selvittämisestä (Excel) oli kyllä sellainen, että ei ollut tullut mieleenkään, vaikka pientä exceliä olinkin jo pitänyt … Jos olisin ostanut webinaareja erikseen, niin säästösyistä olisin skipannut ton, koska pidin sitä itselleni vähiten tärkeänä. Mut ehdottomasti pelkästään toi vinkki oli jo hinnan arvoinen! Muutenkin webinaari oli ihan superinspiroiva ja tietenkin täynnä pelkkää asiaa.😊”

”Aivan loistava, informatiivinen ja selkeä webinaari – kiitos Suvi!”

”Hyvää oli erityisesti detaljimpaan tasoon meno vastauksissa. Jotkin toiset toimijat pitävät asiat paljon yleisemmällä tasolla, jolloin todellista insighttiä ei tule”

”Ihan loistava koulutus! Rohkeaa pyytää kysymyksiä ja vastata niihin kylmiltään:) Olet todella hyvä ja selkeä puhuja! Ja käytännön esimerkit olivat parhaita, joista oppia itsekin lisää. ”

”Konkreettiset esimerkit auttoivat paljon. Paljon puhutaan esim. että pitää tietää hintataso, mutta ensimmäistä kertaa sain konkreettista infoa miten voin saada tuon tietooni.”

”Sisältö oli sopivan laaja ja käytännön esimerkit mielenkiintoisia (kuten se, että julkisivurempan yhteydessä on syytä tarkistaa onko ikkunat vaihdettu, taloyhtiön pj:ltä voi kysellä lisätietoja kohteesta jne.)”

”Tosi informatiivinen ja hyvä webinaari, en keksi mitään parannettavaa. Kiitos paljon ja ens kertaan! :)”

”Wau miten hyvin ja ytimeekkaasti selitetty”

”Siis se ahaa-elämysten määrä, pieni häpeä edellisestä pankkineuvottelusta ja se fiilis, kun haluaisi nyt lähteä tarpomaan itsevarmana samantein pankkiin. Siis iso kiiitos! Niin kompakti, selkeä, hyvin mietitty kokonaisuus.”

”Olen katsonut muutamia asuntosijoitusaiheisia videoita ja webinaareja mutta tästä jäi kaikista paras fiilis ja ymmärsin enemmän kuin muista.”

”Tykkäsin eniten avoimuudesta,että kertoo omia kokemuksia jotka ovat tosielämästä. Webinaari antoi minulle paljon vinkkejä pankkisuhteeseen,iso kiitos :)” 

”Tämä oli loistava tietopaketti ja itselle hyvin ajankohtainen, suunnittelen ensimmäisen sijoitusasuntolainan hakua. Toivoin saavani vinkkejä neuvotteluun ja asiakirjoihin, ja niitä todella sain. Enkä ilman tätä olisi kyllä näin hyvin osannut valmistautua. :)”
 

”Tämä oli ensimmäinen webinaarisi, johon osallistuin ja oli todella hyvä. Selkeä ulosanti ja paljon havainnollistavia esimerkkejä. Myös selkeä lopetus oli hyvä, joskus webinaarit venyvät tuntitolkulla, kun kysymyksiin vastaamista ei haluta lopettaa. Jatka samaan malliin!”

”Tärkeitä vinkkejä, joita en ole muualta vielä löytänyt. ”

”Avasit asiat selkeästi, erityisesti listaus pankin kanssa keskusteltavista asioista oli ajatuksia herättävä ja hyödyllinen.”

”Osaat esittää asiat kompaktisti ja selkeästi. Olen saanut molemmista webinaareista äärettömän hyvin vinkkejä omaan toimintaani. Kiitos, kun loit webinaarit!”

”Hyvin selkeästi ja asiantuntevasti kerroit asian. Paras koulutus pitkään aikaan!”

”Konkreettiset esimerkit, kuten huojennetusta osingosta olivat aivan loistavia. Kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoista asiaa.”

”Oman pääoman ehtoinen lainoitus oli mielenkiintoinen, olen sitä itsekin pohtinut mutta tällaista rohkaisevaa esimerkkiä ei ole vielä ollut esillä. Tämä infopaketti oli kaikkiaan sellainen että koin saaneeni enemmän tietoa kuin aiemmissa samantyyppisissä.”

”Oli erittäin hyvä sessio, joka antoi vastauksia tai uusia näkökulmia monille kysymyksille mitä minulla oli ja mihin olin yrittänyt löytää vastauksia viimeiset viikot. Kiitoksia todella paljon!”

”Osaat tuoda asiat selkeästi ja hyvin jäsenneltynä. Avointa ja luottamusta herättävä tapa kertoa asioita. Sain vastauksia omaan pohdintaan. Hienoa kun nainen on kouluttamasta omista lähtökohdista. Naisia pitäisi kannustaa ja rohkaista sijoittamiseen enemmän. ”

”Mahtavaa kun kerrot sijoitusasioista niin kansantajuisesti!”

”Todella opettavaisia ja mielenkiintoisia webinaareja. Asiat käydään selkeästi läpi ja ne pystyy hyvin sisäistämään”

”Esityksesi oli tosi selkeä ja pysyit kiitettävästi asiassa. Myös kysymyksiin vastaamisen rajaaminen aihepiiriin kuuluviin oli hyvä.  Useat havainnolliset ja konkreettiset esimerkit toimivat hyvin ja jäivät mieleen. Erityisen hyödylliseksi koettiin taulukko remonteista ja niiden aikaväleistä sekä tiedot keskimääräisistä vastikkeista.”

”Aina tulee jotain ylimääräistä, hyviä vinkkejä, kiitos.”

”Kokonisuutena todella hyvä, Tällainen tietopaketti olisi hyvä jokaisen asuntoa haluavan katsoa. Oli kyseessä sitten sijoitusasunto tai oma koti. ”

”Olet niin pro! Tykkään 🙂 Ihanaa, että vielä on yksi webbari jäljellä!”

”Paras osio oli kun oli esimerkkitapauksia ja kerroit mihin kiinnitit niissä huomiota! Kiitos hyvästä webinaarista”

”Taas huikeeta ajankäyttöä ja pelkkää tärkeää tietoa selkeästi selitettynä. Oot ihan paras webinaristi!”

”Tosi paljon hyödyllistä ja konkreettista tietoa mitä kannattaa myynti-ilmoituksessa kattoa ja mitä kannattaa kysyä isännöitsijältä!”

”Hyvin koottu paketti tärkeimmistä perusasioista – erittäin iso plussa noista jutuista, mitä pitää vielä erikseen selvittää välittäjältä/isännöitsijältä tai hpj:ltä. Näitä kuunnellessa on mukava huomata, että olen jo opiskellut oikeita asioita, toki näistä saa aina jotain uutta irti. Iso kiitos ja seuraavaa webinaaria odotellessa!”

”Erittäin hands on tietoa. Tykkään tosi paljon. itse olen opiskellut jo paljon ja tuntuu että monessa paikassa toistetaan samat perussäännöt. Näissä sun semmoissa kerrotaan miten ne perussäännöt laitetaan käytäntöön. Tosi arvokasta!”

”Hyviä oli vinkit katsoa tilastoja tilastokeskuksen, Pellervon ym sivuilta.”

”Kiitos mahtavasta webinaarista ! Tässä oli tiivistetty tuntiin paljon tärkeää ja mielenkiintoista asiaa. Kerrankin oli webinaari, joka sekä pysyi aiheessaan että aikataulussaan.”

”Paljon hyviä pointteja ja käytännön esimerkkejä. Myös uusia vinkkejä, joista löytää dataa eri alueita koskien. :)”

”Selkeä, hyviä pointteja ja näkemyksiä mitä ei itse välttämättä ole tullut ajatelleeksi näissä Webinaareissa.”

”Tosi selkeä esitys ja kattavasti käyty läpi sekä makro- että mikrosijaintiin liittyviä juttuja :)”

”Webinaarissa tuli paljonkin sellaisia käytännön vinkkejä perusteelliseen esitutkimukseen sijoitusasuntoa, ja miksei omaakin kotia hankkiessa. Kiitos paljon!”

”Kiitos linkeistä ja vinkeistä, joista voi seurata oman tutunkin sijoituskaupungin suunnitelmia.”

”Selkeä hyvä esitys jälleen. Ilo kuunnella kun kerrankin joku osaa vääntää asiat ymmärrettävästi rautalangasta. Kiitos”

”Ihanaa, kerrankin joku selittää nämä asiat selkokielellä! Oot niin best!”

”Kiitokset todella hyödyllisestä seminaarista! Sain monia hyviä vinkkejä, mitkä aiemmin jääneet tarkistamatta.”

”Tähän astisista webinaareista paras! Taloyhtiön paperit aiheena sellainen, joka ”haastavin” osa-alue pari asuntoa omistavalle aloittelevalle sijoittajalle. Joten tämä oli todella osuva kokonaisuus.”

”Kiitos webinaarista! Kerrot asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, vaikka aihe oli laaja ja monimutkainen. Hienoa kuinka paljon sinulla on osaamista ja tietoa aiheesta ja haluat jakaa sitä myös meille muille!  Kiitos vielä ja hyvää jatkoa!”

”Pidin kovasti, webinaari oli juuri sitä mitä esitteessä luvattiin.”

”Tosi selkeästi olet osannut avata monimutkaisen kokonaisuuden ja nostaa näkyvästi esiin niitä tärkeimpiä juttuja. Kiitos tästä paketista!”

”Olet hieno persoona ja sua on miellyttävää kuunnella, ei tule tylsää. Hyvät ja selkeät esimerkit aidoista keisseistä. Kiitos :)”

”Todella hyviä ja mielenkiintoisia aiheita kaikissa webinaareissa! Selkeästi esitetty ja hyviä käytännön esimerkkejä.”

”Selkeä ja informatiivinen esitystapa, dioja ei ole tukittu liian täyteen tietoa. Hyvin jätetty aikaa kysymyksille!”

”Hyvä ja selkeä webinaari. Hyviä pointeja joita pystyy hyödyntämään omassa vuokralaistoiminnassa.”

”Tykkäsin itse erityisesti siitä miten luottotietojen tarkistaminen käytiin perusteellisesti läpi.”

”Ahh niin selkeästi selitetty… miksei kaikki selitä asioita näin?!”

”Ihanaa kun jaoit myös omat kriteerisi vuokralaisille. Mielenkiintoista kuulla missä tilanteissa luottomerkinnät ovat sinulle ok ja milloin ei.”

”Sain paljon uusia näkökulmia ja vinkkejä vaikka kokemusta vuokranantajana onkin jo joitakin vuosia.”

”Jälleen kerran taattua selkokielistä asiaa! Aina löytyy joku uusi vinkki vaikka itse olisin jo asiaa opiskellut muualta. Säästän omaa aikaani hurjasti sun webinaareja kuuntelemalla 🙏 Arvostan niin paljon Suvi, että jaat kokemuksiasi ❤️.”

”Erinomainen, selkeä ja yksityiskohtainen esitys.”

”Tähän sisältyi kivasti kertausta jo aikaisemmista webinaareista. Koin, että oppi upposi nyt paremmin, vaikka uutta tietoa toki tuli myös.”

”Jälleen kerran loistava, todellakin selkokielinen yhteenveto ja tulen poimimaan useita vinkkejä tallenteesta tulevaisuutta varten. Kiitos!”

”Tykkään NIIIIIIIN tästä selkokielisyydestä ja siitä että mikään asia näissä sinun webinaareissasi ei tunnu vaikealta.”

”Hyvin vedetty kokonaisuus yhteen. En pidä siitä että asioita vaan listataan selittämättä mitä kaikki tarkoittaa, sun opettamana opin paljon paremmin kun esim kirjoja lukemalla.”

”Todella hyviä vinkkejä nimenomaan vuokraamiseen ja asunnon hallinnointiin kaukaa käsin. Tällaisia vinkkejä en ole vielä muualla nähnyt.”

 

”Ihanaa, heti tyyliin tokassa slidessa sain vastauksen itseäni eniten askarruttaneeseen asiaan 🙂 ”

”Aivan uskomaton paketti jälleen kerran! Täytyy kerrata vielä monta kertaa, niin paljon tärkeää asiaa tuli kerralla. Kiitos!!”

”Super hyvä sisältö :)”

”Erittäin selkokielellä kerroit, jopa monimutkaisesta verotuksen kohtista.”

”Screenshotit omaverosta oli tosi kiva juttu. Visuaalisuudesta plussaa.”

”Selkeästi esitetty. Olet tosi hyvä ❤️”

”Paljon olen katsellut instanssi ja muualla videoitasi ja ne ovat kyllä aina todella hyödyllisiä. Kiva että jaksat nähdä vaivaa ja jakaa tietouttasi. Kiitos siitä ja mukavaa joulun odotusta!”

”Kiitos hyvistä esimerkeistä, selkeistä kalvoista. Pää on kyllä vähän ”sekaisin” kaikesta tästä tiedon paljoudesta. Kiitos malleista miten lasketaan ne esimerkit kyllä niin selkeyttää paljon kuin pelkästään tekstit vaikka nekin on tosi tärkeitä. Tällaista verotus tietoisuutta tulisi olla jo ihan ylä-asteella, lukiossa ym. Jotenkin haluaisi lisää yksityiskohtaisempaa vielä lisää, varsinkin jos on aloittanut tai on muutama. Kiitos. ”

”Tuntuu, että pitäisi keksimällä keksiä kehityskohteita, niin ei niitä kyllä sitten ole. Webinaari oli hieno kokonaisuus!”

”Selkeä, looginen. Vakuuttava, paljon lähteitä. Eikä todellakaan haittaa, että esimerkeissä oli paljon asuntoihin liittyvää, varmasti moni katsojasi on kuitenkin asunnoista kiinnostunut.”

”Monipuolinen ja mielenkiintoinen esitys.”

”Puhut selkeästi ja faktat aina kunnossa!”

”Tutkimusviittaukset hyviä. Konkreettiset esimerkit hyviä. Paljon uusia asioita ja tuttuja asioita muistukseksi.”

”Paras sun webinaareista:-)”

”jospa tämä oli se sytyke joka saa itsenikin kirkastamaan tavoitteeni ja saavuttamaan niitä tehokkaammin, kiitos :)”

”Menipäs aika nopeasti, mieluusti olisi enemmänkin kuunnellut.”

”Miljoona miljoona miljoona ruusua… kuten laulussa on. ISO kiitos, rautainen setti ja erittäin selkeää, asiantuntevaa ja tehokasta! Tästä on hyvä jatkaa, kun vasta aloittelee toimintaa.”

”hyvä setti mimmeiltä 🙂 puhe oli nopeeta ja selkeetä porras portaalta, eikä asiat hyppiny vaan oli todella järjestelmällistä. ”

”Oikein hyvä rakenne ja sisältö ja sujuva kerronta, kiitos. :)”

”Hyvin kattava ja selkokielinen paketti! Omien esimerkkitapausten jakaminen auttaa hyvin ymmärtämään näkökulmaa. Kiitos!”

”Todella monipuolinen infopläjäys ja hyvin ehdittiin käydä myös kysymyksiä läpi.”

”Hyvä ja selkeä kokonaisuus, paljon asiaa saatiin käytyä läpi lyhyessä ajassa. Esityksessä sopiva ”lentokorkeus”. Kiitos. ”

”Kiitos paljon kattavasta setistä!”

”Hyvin jäsennelty ja erittäin paljon asiaa. Kiitos!”

”Todella hyvä ja mielenkiintoinen, paljon sai vinkkejä ja ideoita. T. toivottavasti tuleva aibnb-host”

”Webinaari oli tosi monipuolinen. Kiitos.”

”Tosi hyviä käytännön vinkkejä sain! Kiitos Katja!”

”Asiat esitetty selkeästi ja hyvät kalvot!”