Asuntosijoittaja – VERKOSTOIDU!

59,00

Kesäinen ilta ja kuohuvaa, yhdistettynä verkostoitumiseen muiden samanhenkisten asuntosijoittajien kanssa! Kuulostaa mainiolta, eikö vain?

Asuntosijoittaja – VERKOSTOIDU! -tapahtuman keskiössä on uusien kontaktien luominen kiinnostavien keskustelujen lomassa. Asuntosijoittamisen saralla juuri verkostot auttavat monessa asiassa eteenpäin: verkostot ovat usein avainasemassa niin parhaan pankkikontaktin etsimisessä kuin parhaiden diilienkin löytämisessä. On myös tärkeää löytää ympärilleen ihmisiä, jotka sparraavat, auttavat ja kannustavat edistymistäsi asuntosijoittajana.

Tavoitteemme on, että jokainen tähän tilaisuuteen osallistuva kartuttaa omaa verkostoaan useilla uusilla ihmisillä ja saa ison annoksen uusia oppeja sekä inspiraatiota vauhdittamaan omaa polkuaan sijoittajana.

Tilaisuus järjestetään 15.6.2022 klo 17.30 eteenpäin upouuden Hotel Mestarin tyylikkäissä puitteissa Helsingin ydinkeskustassa.

Ohjelma:

17.15: Ovet avautuvat

17.30: Alkusanat: Verkostosta vauhtia asuntosijoittamiseen

  • Suvi Schwab @asuntoasiaa.fi

  • Niina Huhtala @rahamedia.fi @kasvussa

18.00 – 20.00: Ohjattua verkostoitumista

20.00: Tilaisuus päättyy

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten lunasta paikkasi tapahtumaan mahdollisimman pian! Lipun hintaan (59 EUR) kuuluu ohjelmaosuuden lisäksi lasi kuohuvaa.

Tapahtuman osallistujat voivat illan aikana nauttia Hotelli Mestarin juomatarjoilusta sekä pienistä suolaisista herkuista omakustanteiseen hintaan.

Varasto loppu

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.