Asuntosijoittaja – VERKOSTOIDU!

59,00

Kesäinen ilta ja kuohuvaa, yhdistettynä verkostoitumiseen muiden samanhenkisten asuntosijoittajien kanssa! Kuulostaa mainiolta, eikö vain?

Asuntosijoittaja – VERKOSTOIDU! -tapahtuman keskiössä on uusien kontaktien luominen kiinnostavien keskustelujen lomassa. Asuntosijoittamisen saralla juuri verkostot auttavat monessa asiassa eteenpäin: verkostot ovat usein avainasemassa niin parhaan pankkikontaktin etsimisessä kuin parhaiden diilienkin löytämisessä. On myös tärkeää löytää ympärilleen ihmisiä, jotka sparraavat, auttavat ja kannustavat edistymistäsi asuntosijoittajana.

Tavoitteemme on, että jokainen tähän tilaisuuteen osallistuva kartuttaa omaa verkostoaan useilla uusilla ihmisillä ja saa ison annoksen uusia oppeja sekä inspiraatiota vauhdittamaan omaa polkuaan sijoittajana.

Tilaisuus järjestetään 9.6.2023 klo 17.00-20.00 Dylan Bölessa (Pasilankatu 10, Helsinki)

Ohjelma:

17.00-18.00:

  • Suvi Schwab @asuntoasiaa  ”Verkostoitumisen konkreettiset hyödyt omalla asuntosijoituspolullani”

  • Niina Huhtala @rahamedia.fi @kasvussa  ”Konkareiden parhaimmat vinkit – mitä opin haastateltuani 30 kokenutta asuntosijoittajaa”

18.00 – 20.00: Ohjattua verkostoitumista

20.00: Tilaisuus päättyy

Halukkaat voivat jatkaa kanssamme omakustanteiselle illalliselle Pasilan Triplan ravintolaan tilaisuuden jälkeen.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten lunasta paikkasi tapahtumaan mahdollisimman pian! Lipun hintaan (59 EUR) kuuluu ohjelmaosuuden lisäksi lasi kuohuvaa.

Tapahtuman osallistujat voivat illan aikana nauttia myös omakustantaisesta juomatarjoilusta.

Varasto loppu

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.