KAIKKI ASUNTOSIJOITTAJAN VEROTUKSESTA

399,00

Pidätkö veroja pakollisena pahana? Verotus on asuntosijoittajalle erittäin tärkeä komponentti, sillä verosuunnittelulla voi säästää pitkän pennin. Verottaja on mahdollistanut asuntosijoittajille monia (laillisia) keinoja minimoida maksettua veroa. Tällä kurssilla käymme läpi asuntosijoittajan verotuksen kaikin puolin niin, että kurssin jälkeen osaat sekä suunnitella että hyödyntää verotusta asuntosijoitustoiminnassasi.

Videon kesto on 115 minuuttia, josta 85min esitystä ja 30min live-kurssille osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

PALAUTTEITA  KAIKKI ASUNTOSIJOITTAJAN VEROTUKSESTA-KURSSISTA

”Ihanaa, heti tyyliin tokassa slidessa sain vastauksen itseäni eniten askarruttaneeseen asiaan 🙂 ”

”Aivan uskomaton paketti jälleen kerran! Täytyy kerrata vielä monta kertaa, niin paljon tärkeää asiaa tuli kerralla. Kiitos!!”

”Super hyvä sisältö :)”

”Erittäin selkokielellä kerroit, jopa monimutkaisesta verotuksen kohtista.”

”Screenshotit omaverosta oli tosi kiva juttu. Visuaalisuudesta plussaa.”

”Selkeästi esitetty. Olet tosi hyvä ❤️”

”Paljon olen katsellut instanssi ja muualla videoitasi ja ne ovat kyllä aina todella hyödyllisiä. Kiva että jaksat nähdä vaivaa ja jakaa tietouttasi. Kiitos siitä ja mukavaa joulun odotusta!”

”Kiitos hyvistä esimerkeistä, selkeistä kalvoista. Pää on kyllä vähän ”sekaisin” kaikesta tästä tiedon paljoudesta. Kiitos malleista miten lasketaan ne esimerkit kyllä niin selkeyttää paljon kuin pelkästään tekstit vaikka nekin on tosi tärkeitä. Tällaista verotus tietoisuutta tulisi olla jo ihan ylä-asteella, lukiossa ym. Jotenkin haluaisi lisää yksityiskohtaisempaa vielä lisää, varsinkin jos on aloittanut tai on muutama. Kiitos. ”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin videoon ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Tallenne on katsottavissa yhden vuoden. Mikäli tekniikka sen sallii, voi se olla pidempäänkin katsottavissa, mutta takaamme yhden vuoden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.