AVAIMET PANKKIRAHOITUKSEEN

399,00

Webinaari ”Avaimet pankkirahoitukseen” on suunniteltu sinulle, jolle pankkirahoituksen saanti saattaa syystä tai toisesta olla haastavaa sekä sinulle, joka tavoittelee rahoitusta pankista paremmilla ehdoilla ja etsii pitkäaikaista kumppania sijoitustavoitteidensa saavuttamiseksi.

Osallistumisen arvoista juuri sinulle, jos:

 1. Suunnittelet asuntosijoittamisen aloittamista, mutta pankki ei myönnä rahoitusta, vaikka olet kysynyt useammasta pankista
 2. Olet jo kokenut asuntosijoittaja, mutta pankki asettaa esteitä uusien kohteiden rahoittamiseen, minkä johdosta et pääse sijoittajana eteenpäin
 3. Tavoittelet rahoitusta uudelle asuntosijoitusyritykselle, vaikka sinulle on sanottu, ettei se olisi mahdollista
 4. Haluat sijoittaa yrityksen kautta, mutta pankki tarjoaa vain 5-10 vuoden laina-aikoja, mikä haastaa kassavirtaa (webinaarissa jaan, miten itse löysin pankkeja, jotka tarjoavat jopa 20 vuoden yrityslainoja)
 5. Etsit pankkiiria, joka ymmärtää asuntosijoittamisen ja auttaa sinua viemään sijoitustoimintasi seuraavalle tasolle

Webinaarissa opit:

 • Miten valita pankki, joka tukee asuntosijoitustoimintaasi liekin sytyttäjänä jarrun sijaan
 • Käytännönläheisiä vinkkejä pankin kanssa toimimiseen
 • Kolme vaihetta, jotka auttavat sinua hurmaamaan pankin ja esiintymään uskottavana asuntosijoittajana, vaikka olisit vasta aloittanut
 • Kuinka varmistaa, että valittu pankki on juuri oikea pitkäaikainen kumppani, joka vakauttaa sijoitustoimintasi
 • Toimintatavat, jos pankki ei myönnä lainaa
 • Yksityishenkilön vai yrityksen kautta sijoittamisen hyödyt ja riskit

Tämän webinaarin jälkeen tiedät täsmälleen, miten saat rahoituksen asuntosijoitustoiminnallesi nyt ja tulevaisuudessa, sekä varmistat, että pankki auttaa sinua viemään sijoitustoimintasi uudelle tasolle jarruna toimimisen sijasta.

Webinaarin kesto on 1h 51min

Webinaarin avulla jo lukuisat asuntosijoittajat ovat saavuttaneet mm. seuraavia tuloksia:

”Siis se ahaa-elämysten määrä, pieni häpeä edellisestä pankkineuvottelusta ja se fiilis, kun haluaisi nyt lähteä tarpomaan itsevarmana samantein pankkiin. Siis iso kiiitos! Niin kompakti, selkeä, hyvin mietitty kokonaisuus.”

”Olen katsonut muutamia asuntosijoitusaiheisia videoita ja webinaareja mutta tästä jäi kaikista paras fiilis ja ymmärsin enemmän kuin muista.”

”Tykkäsin eniten avoimuudesta,että kertoo omia kokemuksia jotka ovat tosielämästä. Webinaari antoi minulle paljon vinkkejä pankkisuhteeseen,iso kiitos :)” 

”Tämä oli loistava tietopaketti ja itselle hyvin ajankohtainen, suunnittelen ensimmäisen sijoitusasuntolainan hakua. Toivoin saavani vinkkejä neuvotteluun ja asiakirjoihin, ja niitä todella sain. Enkä ilman tätä olisi kyllä näin hyvin osannut valmistautua. :)”

”Tämä oli ensimmäinen webinaarisi, johon osallistuin ja oli todella hyvä. Selkeä ulosanti ja paljon havainnollistavia esimerkkejä. Myös selkeä lopetus oli hyvä, joskus webinaarit venyvät tuntitolkulla, kun kysymyksiin vastaamista ei haluta lopettaa. Jatka samaan malliin!”

”Tärkeitä vinkkejä, joita en ole muualta vielä löytänyt. ”

”Avasit asiat selkeästi, erityisesti listaus pankin kanssa keskusteltavista asioista oli ajatuksia herättävä ja hyödyllinen.”

”Osaat esittää asiat kompaktisti ja selkeästi. Olen saanut molemmista webinaareista äärettömän hyvin vinkkejä omaan toimintaani. Kiitos, kun loit webinaarit!”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Webinaari on katsottavissa yhden vuoden. Mikäli tekniikka sen sallii, voi se olla pidempäänkin katsottavissa, mutta takaamme yhden vuoden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.