10 – Kaikki asuntosijoittajan verotuksesta *päivitetty*

69,00

TALLENNE (ERIKOISPITKÄ) päivitetty 2023

Pidätkö veroja pakollisena pahana? Verotus on asuntosijoittajalle erittäin tärkeä komponentti, sillä verosuunnittelulla voi säästää pitkän pennin. Verottaja on mahdollistanut asuntosijoittajille monia (laillisia) keinoja minimoida maksettua veroa. Tässä webinaarissa käymme läpi asuntosijoittajan verotuksen kaikin puolin niin, että webinaarin jälkeen osaat sekä suunnitella että hyödyntää verotusta asuntosijoitustoiminnassasi.

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa edullisemmin “Webinaari + materiaali” -otsakkeen alta.

Webinaarin kesto on 120 minuuttia, josta 90min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

Huom 2! Tämän webinaarin tallenne ja materiaali on päivitetty 2023. Päivityksen yhteydessä Q&A -osiosta napsittiin kaikki kysymysten valinnoista johtuneet tauot pois, jotta tallennetta olisi miellyttävämpi katsoa. Tästä johtuen tallenteen kokonaispituus on päivitetyssä versiossa 1h 54min.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 10 – KAIKKI VEROTUKSESTA

“Ihanaa, heti tyyliin tokassa slidessa sain vastauksen itseäni eniten askarruttaneeseen asiaan 🙂 “

“Aivan uskomaton paketti jälleen kerran! Täytyy kerrata vielä monta kertaa, niin paljon tärkeää asiaa tuli kerralla. Kiitos!!”

“Super hyvä sisältö :)”

“Erittäin selkokielellä kerroit, jopa monimutkaisesta verotuksen kohtista.”

“Screenshotit omaverosta oli tosi kiva juttu. Visuaalisuudesta plussaa.”

“Selkeästi esitetty. Olet tosi hyvä ❤️”

“Paljon olen katsellut instanssi ja muualla videoitasi ja ne ovat kyllä aina todella hyödyllisiä. Kiva että jaksat nähdä vaivaa ja jakaa tietouttasi. Kiitos siitä ja mukavaa joulun odotusta!”

“Kiitos hyvistä esimerkeistä, selkeistä kalvoista. Pää on kyllä vähän ”sekaisin” kaikesta tästä tiedon paljoudesta. Kiitos malleista miten lasketaan ne esimerkit kyllä niin selkeyttää paljon kuin pelkästään tekstit vaikka nekin on tosi tärkeitä. Tällaista verotus tietoisuutta tulisi olla jo ihan ylä-asteella, lukiossa ym. Jotenkin haluaisi lisää yksityiskohtaisempaa vielä lisää, varsinkin jos on aloittanut tai on muutama. Kiitos. “

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen. Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...