Käyttöehdot

Tuotteiden palautus

Lain mukaan tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. Ole yhteydessä osoitteeseen hello@asuntoasiaa.fi jos haluat palauttaa tuotteen. Webinaareihin linkki lähetetään 2 vrk ennen webinaarin alkua, minkä jälkeen webinaareja ei voi enää palauttaa, sillä tuote katsotaan käytetyksi.

Webinaareja tai sparraussessioita ei saa nauhoittaa

Hyväksymällä käyttöehdot sitoudut olemaan tallentamatta, julkaisematta, levittämättä, lähettämättä tai välittämättä sivustolla myytävää aineistoa ilman tekijän lupaa. Sisältöä ei myöskään saa kopioida tai toisintaa millään tavalla. Tällaiseen toimintaan ei saa myöskään yllyttää eikä sitä saa edistää. Mikäli asiakas näin tekee, vastaa hän yksin tähän liittyvistä riitaisuuksista ja niistä aiheutuvista kustannuksista ja korvauksista.

Webinaarien osallistumislinkki

Webinaarien osallistumislinkki jaetaan 2 vuorokautta ennen webinaarin alkua sähköpostiin, jolla webinaari on ostettu. Ko. sähköpostin ja sen sisältämän linkin jakaminen on ehdottomasti kielletty ja ne ovat tarkoitettu vain webinaarin ostajan käyttöön.

Tuotteiden palautus

Webinaarien nauhoitus: webinaarit nauhoitetaan ja jos olet esittänyt webinaarissa kysymyksen, myös se tulee näkymään nauhoituksessa. Emme jaa webinaareissa osallistujien tietoja muille osallistujille.

Oikeudet

Kaikki oikeudet webinaareihin, sparrauksiin ym Asuntoasiaa -sivuston sisältöön mukaan lukien tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat yksinomaan Asuntoasiaa:lle.

Käyttöehdot

Asuntoasiaa:lla on oikeus siirtää käyttöehtojen oikeudet kolmansille osapuolille. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää käyttöehtojen tuomia oikeuksia ja velvollisuuksia kolmannelle osapuolelle. Asuntoasiaa:lla on myös oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Asiakas hyväksyy uudet käyttöehdot jatkamalla sisällön kuluttamista.