MINI 05 – Näin luet myynti-ilmoituksia

19,90

TALLENNE + MATERIAALI (MINI)

Sijainnin tärkeys korostuu entisestään, kun muuttoliike suuntautuu kaupunkeihin. Tarkoittaako tämä sitä, että   kärkikolmikon (Hki-Tre-Tku) ulkopuolelle ei enää kannata sijoittaa? Miten löydetään hyvä sijoitusalue kaupungin tai kunnan sisältä? Miten uutta aluetta lähdetään tutkimaan sijoitushousut jalassa? Tässä webinaarissa käymme läpi sijoitusalueen tutkimista, mikä on hyvä sijoituskaupunki tai -alue ja miten sellainen löydetään.

Tämän miniwebinaarin kesto on tehokkaat 15 minuuttia.

MINIwebinaarit ovat tarkoitettu niille, jotka ovat aivan liian malttamattomia istuakseen 90 min paikoillaan 😉 MINIwebinaarit ovat 15min tehowebinaareja, joissa aiheet käydään tehokkaasti ja napakasti läpi. MINIwebinaarin ostajat saavat ostaessaan alekoodin myös täyspitkään webinaariin, mikäli aihe vie mennessään 🙂

PALAUTTEITA TÄYSPITKÄSTÄ WEBINAARISTA 05 – NÄIN VALITSET HYVÄN SIJOITUSALUEEN

“Erittäin hands on tietoa. Tykkään tosi paljon. itse olen opiskellut jo paljon ja tuntuu että monessa paikassa toistetaan samat perussäännöt. Näissä sun semmoissa kerrotaan miten ne perussäännöt laitetaan käytäntöön. Tosi arvokasta!”

“Hyviä oli vinkit katsoa tilastoja tilastokeskuksen, Pellervon ym sivuilta.”

“Kiitos mahtavasta webinaarista ! Tässä oli tiivistetty tuntiin paljon tärkeää ja mielenkiintoista asiaa. Kerrankin oli webinaari, joka sekä pysyi aiheessaan että aikataulussaan.”

“Paljon hyviä pointteja ja käytännön esimerkkejä. Myös uusia vinkkejä, joista löytää dataa eri alueita koskien. :)”

“Selkeä, hyviä pointteja ja näkemyksiä mitä ei itse välttämättä ole tullut ajatelleeksi näissä Webinaareissa.”

“Tosi selkeä esitys ja kattavasti käyty läpi sekä makro- että mikrosijaintiin liittyviä juttuja :)”

“Webinaarissa tuli paljonkin sellaisia käytännön vinkkejä perusteelliseen esitutkimukseen sijoitusasuntoa, ja miksei omaakin kotia hankkiessa. Kiitos paljon!”

“Kiitos linkeistä ja vinkeistä, joista voi seurata oman tutunkin sijoituskaupungin suunnitelmia.”

Osasto:

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta ja materiaali pysyy sinulla. Samassa sähköpostissa tulet myös saamaan 10 € alennuskoodin täysipitkään webinaariin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...