MINI 03 – Osakeyhtiön perustaminen

19,90

TALLENNE

Asuntosijoittajat pohtivat usein kannattaako asuntosijoitustoimintaa varten perustaa osakeyhtiö. Joskus asuntosijoitustoiminnan jatkamisen edellytyksenä osakeyhtiön perustaminen on ainoa vaihtoehto jos esimerkiksi pankki ei yksityisesti myönnä enempää lainaa. Tässä webinaarissa käymme läpi osakeyhtiön perustamisen hyödyt ja haitat asuntosijoittajan näkökulmasta.

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Materiaalin voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa “MINIwebinaari + materiaali” -otsakkeen alta.

Tämän miniwebinaarin kesto on tehokkaat 15 minuuttia.

MINIwebinaarit ovat tarkoitettu niille, jotka ovat aivan liian malttamattomia istuakseen 90 min paikoillaan 😉 MINIwebinaarit ovat 15min tehowebinaareja, joissa aiheet käydään tehokkaasti ja napakasti läpi. MINIwebinaarin ostajat saavat ostaessaan alekoodin myös täyspitkään webinaariin, mikäli aihe vie mennessään 🙂

PALAUTTEITA TÄYSPITKÄSTÄ WEBINAARISTA 03 – OSAKEYHTIÖN PERUSTAMINEN

“Hyvin selkeästi ja asiantuntevasti kerroit asian. Paras koulutus pitkään aikaan!”

“Konkreettiset esimerkit, kuten huojennetusta osingosta olivat aivan loistavia. Kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoista asiaa.”

“Oman pääoman ehtoinen lainoitus oli mielenkiintoinen, olen sitä itsekin pohtinut mutta tällaista rohkaisevaa esimerkkiä ei ole vielä ollut esillä. Tämä infopaketti oli kaikkiaan sellainen että koin saaneeni enemmän tietoa kuin aiemmissa samantyyppisissä.”

“Oli erittäin hyvä sessio, joka antoi vastauksia tai uusia näkökulmia monille kysymyksille mitä minulla oli ja mihin olin yrittänyt löytää vastauksia viimeiset viikot. Kiitoksia todella paljon!”

“Osaat tuoda asiat selkeästi ja hyvin jäsenneltynä. Avointa ja luottamusta herättävä tapa kertoa asioita. Sain vastauksia omaan pohdintaan. Hienoa kun nainen on kouluttamasta omista lähtökohdista. Naisia pitäisi kannustaa ja rohkaista sijoittamiseen enemmän. “

“Mahtavaa kun kerrot sijoitusasioista niin kansantajuisesti!”

“Todella opettavaisia ja mielenkiintoisia webinaareja. Asiat käydään selkeästi läpi ja ne pystyy hyvin sisäistämään”

Osasto:

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen. Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta. Samassa sähköpostissa tulet myös saamaan 10 € alennuskoodin täysipitkään webinaariin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...