KAIKKI webinaarit (katseluaika 12 kuukautta)

479,00

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa 

1 – Ennen kun ostat ensimmäisen…
TALLENNE
Mitä sinun täytyisi tietää ennen ensimmäisen asunnon ostamista? Minkä voisit opiskella myöhemmin? Mitkä ovat asuntosijoittajan pahimmat sudenkuopat?

02 – Näin loistat pankissa
TALLENNE
Tiesitkö, että lainarahan saatavuuteen voi itse vaikuttaa? Näin se tehdään.

03 – Osakeyhtiön perustaminen – käytännössä
TALLENNE
Kannattaako asuntosijoittajan perustaa osakeyhtiö? Miten se käytännössä tehdään? Mitä pitää ottaa huomioon?

04 – Miten luen myynti-ilmoituksia
TALLENNE
Mitä myynti-ilmoituksista on tärkeä tutkia? Millaisia jatkokysymyksiä välittäjälle/isännöitsijälle tulisi esittää?

05 – Miten valitsen hyvän sijoitusalueen?
TALLENNE
Mikä on hyvä sijoituskaupunki tai -alue? Miten sellainen löydetään?

*** Webinaari no 06 oli erikoiswebinaari, jota ei nauhoitettu (eikä sisälly pakettiin) ***

07 – Taloyhtiön paperit
TALLENNE
Tilinpäätös, yhtiöjärjestys, isännöitsijäntodistus, energiatodistus, budjetti, … Välittäjä lähettää taloyhtiön paperit tutustuttaviksi, mitä niistä pitäisi osata lukea? Tämän webinaarin jälkeen tiedät tarkalleen mitä niistä kannattaa tutkia ja mihin tulisi kiinnittää huomiota.

08 – Näin etsit hyvän vuokralaisen
TALLENNE
Väärän vuokralaisen valinta on asuntosijoittamisen yksi suurimmista riskeistä. Onneksi sen minimointiin voi vaikuttaa itse. Tässä webinaarissa käymme läpi koko prosessin alusta loppuun vuokrailmoituksesta vuokralaisen valintaan ja asunnon luovutukseen. Tämän webinaarin jälkeen osaat minimoida vuokralaisesta koituvan riskin.

09 – Asunnon ostaminen ja vuokraaminen etäältä
TALLENNE
Onko kotipaikkakuntasi asunnot liian kalliita? Tai ehkä asut maaseudulla ja haluaisit sijoittaa kaupunkiin? Houkuttelisiko asunnon ostaminen toiselta paikkakunnalta mutta kannat huolta välimatkasta? Miten ostaminen ja erityisesti vuokraaminen ylipäätään voisi toimia ilman että asunnolle tarvitsisi matkustaa jokainen kerta kun asuntoa täytyy näyttää, jääkaappi hajoaa tai asunnossa ilmenee jokin muu ongelma? Suvi Schwab on ostanut ja vuokrannut asuntoja ulkomailta käsin vuosikausia, tässä webinaarissa Suvi kertoo kaikki niksit etäältä ostamiseen ja vuokraamiseen.

10 – Kaikki asuntosijoittajan verotuksesta (ERIKOISPITKÄ WEBINAARI) päivitetty 2023
TALLENNE
Pidätkö veroja pakollisena pahana? Verotus on asuntosijoittajalle erittäin tärkeä komponentti, sillä verosuunnittelulla voi säästää pitkän pennin. Verottaja on mahdollistanut asuntosijoittajille monia (laillisia) keinoja minimoida maksettua veroa. Tässä webinaarissa käymme läpi asuntosijoittajan verotuksen kaikin puolin niin, että webinaarin jälkeen osaat sekä suunnitella että hyödyntää verotusta asuntosijoitustoiminnassasi.

Huom! Tämän webinaarin tallenne ja materiaali on päivitetty 2023. Päivityksen yhteydessä Q&A -osiosta napsittiin kaikki kysymysten valinnoista johtuneet tauot pois, jotta tallennetta olisi miellyttävämpi katsoa. Tästä johtuen tallenteen kokonaispituus on päivitetyssä versiossa 1h 54min.

11 – Saavuta tavoitteesi
TALLENNE 
Tavoitteet voivat liittyä mihin tahansa sijoittamisesta ja kuntoilusta parisuhteeseen, uraan, kouluun tai elämään ylipäätään. Ihan mihin vain! Kaikille tavoitteille on kuitenkin yhteistä se, että ne halutaan saavuttaa. Tämä on ensimmäinen Asuntoasiaa -webinaari, joka ei liity yksinomaan asuntosijoittamiseen vaan minkä tahansa tavoitteiden saavuttamiseen. Metodit ovat samat, oli tavoite mikä tahansa.

Olen elämäni aikana kuluttanut satoja tunteja tavoitteiden parissa – niitä tutkien, niihin valmistautuen, niitä toteuttaen sekä niistä lukien. Olen onnistunut saavuttamaan lukuisia tavoitteita (mm. 3 M€ asuntosalkun) elämäni aikana ja nyt haluan tiivistää kaiken oppimani yhdeksi webinaariksi. Webinaarissa käyn siis läpi parhaat keinot minkä tahansa tavoitteiden saavuttamiseksi käyttäen apuna tavoitteista tehtyä tutkimusta sekä omaa kokemustani. Webinaarin jälkeen siitä lähetetään tallenne, joka on 5kk katsottavissa.

12 – Kaikki airbnb-vuokrauksesta
TALLENNE 
Oletko suunnitellut asunnon lyhytaikaisvuokrausta ja haluaisit oppia siitä kaiken olennaisen? Tässä webinaarissa Airbnb-asiantuntija Katja Meriläinen jakaa seitsemän vuoden kokemuksella tärkeimmät oppinsa asuntojen lyhytvuokraukseen.

Kuvaus

ARVO erikseen ostettuna 628 euroa – Alennus yli 20%!

Maksun varmistuksen jälkeen saat sähköpostiisi linkit jo pidettyjen webinaarien tallenteista, jotka ovat kukin katsottavissa 12 kuukautta linkkien lähetyksen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.