Syksyn webinaarit

167,00

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia. Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarien kanssa. 

07 – Taloyhtiön paperit
TALLENNE
Tilinpäätös, yhtiöjärjestys, isännöitsijäntodistus, energiatodistus, budjetti, … Välittäjä lähettää taloyhtiön paperit tutustuttaviksi, mitä niistä pitäisi osata lukea? Tämän webinaarin jälkeen tiedät tarkalleen mitä niistä kannattaa tutkia ja mihin tulisi kiinnittää huomiota.

08 – Näin etsit hyvän vuokralaisen
MA 4.10.2021 klo 18-19.30
Väärän vuokralaisen valinta on asuntosijoittamisen yksi suurimmista riskeistä. Onneksi sen minimointiin voi vaikuttaa itse. Tässä webinaarissa käymme läpi koko prosessin alusta loppuun vuokrailmoituksesta vuokralaisen valintaan ja asunnon luovutukseen. Tämän webinaarin jälkeen osaat minimoida vuokralaisesta koituvan riskin.

09 – Asunnon ostaminen ja vuokraaminen etäältä
TALLENNE
Onko kotipaikkakuntasi asunnot liian kalliita? Tai ehkä asut maaseudulla ja haluaisit sijoittaa kaupunkiin? Houkuttelisiko asunnon ostaminen toiselta paikkakunnalta mutta kannat huolta välimatkasta? Miten ostaminen ja erityisesti vuokraaminen ylipäätään voisi toimia ilman että asunnolle tarvitsisi matkustaa jokainen kerta kun asuntoa täytyy näyttää, jääkaappi hajoaa tai asunnossa ilmenee jokin muu ongelma? Suvi Schwab on ostanut ja vuokrannut asuntoja ulkomailta käsin vuosikausia, tässä webinaarissa Suvi kertoo kaikki niksit etäältä ostamiseen ja vuokraamiseen.

10 – Kaikki asuntosijoittajan verotuksesta (ERIKOISPITKÄ WEBINAARI)
TALLENNE
Pidätkö veroja pakollisena pahana? Verotus on asuntosijoittajalle erittäin tärkeä komponentti, sillä verosuunnittelulla voi säästää pitkän pennin. Verottaja on mahdollistanut asuntosijoittajille monia (laillisia) keinoja minimoida maksettua veroa. Tässä webinaarissa käymme läpi asuntosijoittajan verotuksen kaikin puolin niin, että webinaarin jälkeen osaat sekä suunnitella että hyödyntää verotusta asuntosijoitustoiminnassasi.

Osasto:

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla kutsun ostamaasi webinaariin pari päivää ennen webinaaria. Tämän lisäksi webinaarista tulee sähköpostilla vielä muistutus päivää ennen webinaarin alkua. Webinaarin jälkeen lähetetään myös tallenne, joka on katsottavissa kolme kuukautta. Mikäli ostat paketin kun osa webinaareista on jo pidetty, saat maksun varmistuksen jälkeen sähköpostiisi linkit tallenteista, jotka ovat kukin katsottavissa kolme kuukautta linkin lähetyksen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syksyn webinaarit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...