11 – Saavuta tavoitteesi (webinaari + materiaali)

198,00

WEBINAARI (TALLENNE) + MATERIAALI

Tavoitteet voivat liittyä mihin tahansa sijoittamisesta ja kuntoilusta parisuhteeseen, uraan, kouluun tai elämään ylipäätään. Ihan mihin vain! Kaikille tavoitteille on kuitenkin yhteistä se, että ne halutaan saavuttaa. Tämä on ensimmäinen Asuntoasiaa -webinaari, joka ei liity yksinomaan asuntosijoittamiseen vaan minkä tahansa tavoitteiden saavuttamiseen. Metodit ovat samat, oli tavoite mikä tahansa.

Tavoitteiden ja unelmien ero on se, että unelmat ovat kaukaisia ajatuksia joiden eteen emme aktiivisesti tee töitä kun taas tavoitteet ovat tietoisesti asetettuja ja tarkoitettu saavutettaviksi. Nyt on aika muuttaa unelmat tavoitteiksi ja alkaa matka niiden saavuttamiseksi!

Olen elämäni aikana kuluttanut satoja tunteja tavoitteiden parissa – niitä tutkien, niihin valmistautuen, niitä toteuttaen sekä niistä lukien. Olen onnistunut saavuttamaan lukuisia tavoitteita (mm. 3 M€ asuntosalkun) elämäni aikana ja nyt haluan tiivistää kaiken oppimani yhdeksi webinaariksi. Lyhyesti voisi sanoa että olen koonnut tähän yhteen webinaariin muiden Asuntoasiaa -webinaarien tavoin kaiken mitä tästä aiheesta pitää tietää ja tarjoilen sen katsojille tarjottimella. Annan selvät askeleet siihen millaisia tavoitteiden tulisi olla, miten ne muodostetaan ja miten niitä lähdetään tavoittelemaan. Askeleiden lisäksi puhumme myös muista asioista kuten rajoittavista uskomuksista ym jotka suoraan vaikuttavat koko tavoiteprosessiin.

Webinaariin olen kerännyt tiedemaailman tutkimuksia ja löydöksiä tavoitteisiin liittyen ja kerron myös mikä minulle itselleni on matkan varrella toiminut ja mikä ei.

Webinaarissa opit mm:

  • Miksi tavoitteita pitää olla
  • Mitä tiede sanoo tavoitteista
  • Laatimaan selkeät tavoitteet
  • Askeleet tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Erilaisia tehostustapoja matkalle
  • Suositukseni parhaista keinoista tavoitteiden saavuttamiseksi

Webinaari kestää 60min, minkä jälkeen vuorossa on 30min Q&A. Webinaarista lähetetään tallenne, joka on katsottavissa 3kk. Materiaalin ostaneille materiaali lähetetään tallenteen linkin yhteydessä ja materiaali jää sinulle.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 11 – SAAVUTA TAVOITTEESI

“Tuntuu, että pitäisi keksimällä keksiä kehityskohteita, niin ei niitä kyllä sitten ole. Webinaari oli hieno kokonaisuus!”

“Selkeä, looginen. Vakuuttava, paljon lähteitä. Eikä todellakaan haittaa, että esimerkeissä oli paljon asuntoihin liittyvää, varmasti moni katsojasi on kuitenkin asunnoista kiinnostunut.”

“Monipuolinen ja mielenkiintoinen esitys.”

“Puhut selkeästi ja faktat aina kunnossa!”

“Tutkimusviittaukset hyviä. Konkreettiset esimerkit hyviä. Paljon uusia asioita ja tuttuja asioita muistukseksi.”

“Paras sun webinaareista:-)”

“jospa tämä oli se sytyke joka saa itsenikin kirkastamaan tavoitteeni ja saavuttamaan niitä tehokkaammin, kiitos :)”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta ja materiaali pysyy sinulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...