Ale!

09 – Asunnon ostaminen ja vuokraaminen etäältä (webinaari + materiaali)

99,00

WEBINAARI (TALLENNE) + MATERIAALI

Onko kotipaikkakuntasi asunnot liian kalliita? Tai ehkä asut maaseudulla ja haluaisit sijoittaa kaupunkiin? Houkuttelisiko asunnon ostaminen toiselta paikkakunnalta mutta kannat huolta välimatkasta? Miten ostaminen ja erityisesti vuokraaminen ylipäätään voisi toimia ilman että asunnolle tarvitsisi matkustaa jokainen kerta kun asuntoa täytyy näyttää, jääkaappi hajoaa tai asunnossa ilmenee jokin muu ongelma? Suvi Schwab on ostanut ja vuokrannut asuntoja ulkomailta käsin vuosikausia, tässä webinaarissa Suvi kertoo kaikki niksit etäältä ostamiseen ja vuokraamiseen.

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa edullisemmin “Webinaari + materiaali” -otsakkeen alta.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 09 – ASUNNON OSTAMINEN JA VUOKRAAMINEN ETÄÄLTÄ

“Jälleen kerran taattua selkokielistä asiaa! Aina löytyy joku uusi vinkki vaikka itse olisin jo asiaa opiskellut muualta. Säästän omaa aikaani hurjasti sun webinaareja kuuntelemalla 🙏 Arvostan niin paljon Suvi, että jaat kokemuksiasi ❤️.”

“Erinomainen, selkeä ja yksityiskohtainen esitys.”

“Tähän sisältyi kivasti kertausta jo aikaisemmista webinaareista. Koin, että oppi upposi nyt paremmin, vaikka uutta tietoa toki tuli myös.”

“Jälleen kerran loistava, todellakin selkokielinen yhteenveto ja tulen poimimaan useita vinkkejä tallenteesta tulevaisuutta varten. Kiitos!”

“Tykkään NIIIIIIIN tästä selkokielisyydestä ja siitä että mikään asia näissä sinun webinaareissasi ei tunnu vaikealta.”

“Hyvin vedetty kokonaisuus yhteen. En pidä siitä että asioita vaan listataan selittämättä mitä kaikki tarkoittaa, sun opettamana opin paljon paremmin kun esim kirjoja lukemalla.”

“Todella hyviä vinkkejä nimenomaan vuokraamiseen ja asunnon hallinnointiin kaukaa käsin. Tällaisia vinkkejä en ole vielä muualla nähnyt.”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta ja materiaali pysyy sinulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...