Ale!

07 – Taloyhtiön paperit (webinaari + materiaali)

99,00

WEBINAARI (TALLENNE) + MATERIAALI

Tilinpäätös, yhtiöjärjestys, isännöitsijäntodistus, energiatodistus, budjetti, … Välittäjä lähettää taloyhtiön paperit tutustuttaviksi, mitä niistä pitäisi osata lukea? Tämän webinaarin jälkeen tiedät tarkalleen mitä niistä kannattaa tutkia ja mihin tulisi kiinnittää huomiota.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 07 – TALOYHTIÖN PAPERIT

“Selkeä hyvä esitys jälleen. Ilo kuunnella kun kerrankin joku osaa vääntää asiat ymmärrettävästi rautalangasta. Kiitos”

“Ihanaa, kerrankin joku selittää nämä asiat selkokielellä! Oot niin best!”

“Kiitokset todella hyödyllisestä seminaarista! Sain monia hyviä vinkkejä, mitkä aiemmin jääneet tarkistamatta.”

“Tähän astisista webinaareista paras! Taloyhtiön paperit aiheena sellainen, joka “haastavin” osa-alue pari asuntoa omistavalle aloittelevalle sijoittajalle. Joten tämä oli todella osuva kokonaisuus.”

“Kiitos webinaarista! Kerrot asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, vaikka aihe oli laaja ja monimutkainen. Hienoa kuinka paljon sinulla on osaamista ja tietoa aiheesta ja haluat jakaa sitä myös meille muille!  Kiitos vielä ja hyvää jatkoa!”

“Pidin kovasti, webinaari oli juuri sitä mitä esitteessä luvattiin.”

“Tosi selkeästi olet osannut avata monimutkaisen kokonaisuuden ja nostaa näkyvästi esiin niitä tärkeimpiä juttuja. Kiitos tästä paketista!”

“Olet hieno persoona ja sua on miellyttävää kuunnella, ei tule tylsää. Hyvät ja selkeät esimerkit aidoista keisseistä. Kiitos :)”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta ja materiaali pysyy sinulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...