05 – Näin valitset hyvän sijoitusalueen?

44,00

TALLENNE

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa edullisemmin “Webinaari + materiaali” -otsakkeen alta.

Sijainnin tärkeys korostuu entisestään, kun muuttoliike suuntautuu kaupunkeihin. Tarkoittaako tämä sitä, että   kärkikolmikon (Hki-Tre-Tku) ulkopuolelle ei enää kannata sijoittaa? Miten löydetään hyvä sijoitusalue kaupungin tai kunnan sisältä? Miten uutta aluetta lähdetään tutkimaan sijoitushousut jalassa? Tässä webinaarissa käymme läpi sijoitusalueen tutkimista, mikä on hyvä sijoituskaupunki tai -alue ja miten sellainen löydetään.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa edullisemmin “Webinaari + materiaali” -otsakkeen alta.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 05 – NÄIN VALITSET HYVÄN SIJOITUSALUEEN

“Erittäin hands on tietoa. Tykkään tosi paljon. itse olen opiskellut jo paljon ja tuntuu että monessa paikassa toistetaan samat perussäännöt. Näissä sun semmoissa kerrotaan miten ne perussäännöt laitetaan käytäntöön. Tosi arvokasta!”

“Hyviä oli vinkit katsoa tilastoja tilastokeskuksen, Pellervon ym sivuilta.”

“Kiitos mahtavasta webinaarista ! Tässä oli tiivistetty tuntiin paljon tärkeää ja mielenkiintoista asiaa. Kerrankin oli webinaari, joka sekä pysyi aiheessaan että aikataulussaan.”

“Paljon hyviä pointteja ja käytännön esimerkkejä. Myös uusia vinkkejä, joista löytää dataa eri alueita koskien. :)”

“Selkeä, hyviä pointteja ja näkemyksiä mitä ei itse välttämättä ole tullut ajatelleeksi näissä Webinaareissa.”

“Tosi selkeä esitys ja kattavasti käyty läpi sekä makro- että mikrosijaintiin liittyviä juttuja :)”

“Webinaarissa tuli paljonkin sellaisia käytännön vinkkejä perusteelliseen esitutkimukseen sijoitusasuntoa, ja miksei omaakin kotia hankkiessa. Kiitos paljon!”

“Kiitos linkeistä ja vinkeistä, joista voi seurata oman tutunkin sijoituskaupungin suunnitelmia.”

Osasto:

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen. Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “05 – Näin valitset hyvän sijoitusalueen?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...