02 – Näin loistat pankissa

49,00

TALLENNE

Rahoitus on asuntosijoittamisen ykköskysymyksiä ja ilman rahoittavaa pankkia ei yleensä ole asuntosijoittamista. Lainan saatavuuteen voi usein itse vaikuttaa – oli kyseessä sitten yksityishenkilö tai yritys. Tässä webinaarissa kerron miten voit nostaa lainansaantisi todennäköisyyksiä ja paljastan miten sen itse valmistaudun neuvotteluihin.

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa edullisemmin “Webinaari + materiaali” -otsakkeen alta.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 02 – NÄIN LOISTAT PANKISSA

“Siis se ahaa-elämysten määrä, pieni häpeä edellisestä pankkineuvottelusta ja se fiilis, kun haluaisi nyt lähteä tarpomaan itsevarmana samantein pankkiin. Siis iso kiiitos! Niin kompakti, selkeä, hyvin mietitty kokonaisuus.”

“Olen katsonut muutamia asuntosijoitusaiheisia videoita ja webinaareja mutta tästä jäi kaikista paras fiilis ja ymmärsin enemmän kuin muista.”

“Tykkäsin eniten avoimuudesta,että kertoo omia kokemuksia jotka ovat tosielämästä. Webinaari antoi minulle paljon vinkkejä pankkisuhteeseen,iso kiitos :)” 

“Tämä oli loistava tietopaketti ja itselle hyvin ajankohtainen, suunnittelen ensimmäisen sijoitusasuntolainan hakua. Toivoin saavani vinkkejä neuvotteluun ja asiakirjoihin, ja niitä todella sain. Enkä ilman tätä olisi kyllä näin hyvin osannut valmistautua. :)”

“Tämä oli ensimmäinen webinaarisi, johon osallistuin ja oli todella hyvä. Selkeä ulosanti ja paljon havainnollistavia esimerkkejä. Myös selkeä lopetus oli hyvä, joskus webinaarit venyvät tuntitolkulla, kun kysymyksiin vastaamista ei haluta lopettaa. Jatka samaan malliin!”

“Tärkeitä vinkkejä, joita en ole muualta vielä löytänyt. “

“Avasit asiat selkeästi, erityisesti listaus pankin kanssa keskusteltavista asioista oli ajatuksia herättävä ja hyödyllinen.”

“Osaat esittää asiat kompaktisti ja selkeästi. Olen saanut molemmista webinaareista äärettömän hyvin vinkkejä omaan toimintaani. Kiitos, kun loit webinaarit!”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen. Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...