01 – Ennen ensimmäistä…

44,00

TALLENNE

Tämä webinaari on tarkoitettu henkilöille, joilla asuntosijoittamiseen liittyy epävarmuuden tunteita. Epävarmuus ja pelko kumpuavat usein tiedon puutteesta ja asuntosijoittamisessa virheet voivat käydä kalliiksi. Tässä webinaarissa käyn läpi asiat, jotka mielestäni jokaisen asuntosijoittajan pitää tietää tai opetella ennen ensimmäisen kauppakirjan allekirjoittamista. Nämä asiat hallittuasi vältyt myös asuntosijoittajien isoimmilta sudenkuopilta.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

HUOM! Tämä tuote ei sisällä webinaarin materiaalia (kalvoja). Webinaarin materiaalin voi ostaa erikseen “Webinaarien materiaalit” -otsakkeen alta, tai ne voi ostaa yhdessä itse webinaarin kanssa edullisemmin “Webinaari + materiaali” -otsakkeen alta.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 01 – ENNEN ENSIMMÄISTÄ

“Aivan loistava, informatiivinen ja selkeä webinaari – kiitos Suvi!”

“Hyvää oli erityisesti detaljimpaan tasoon meno vastauksissa. Jotkin toiset toimijat pitävät asiat paljon yleisemmällä tasolla, jolloin todellista insighttiä ei tule”

“Ihan loistava koulutus! Rohkeaa pyytää kysymyksiä ja vastata niihin kylmiltään:) Olet todella hyvä ja selkeä puhuja! Ja käytännön esimerkit olivat parhaita, joista oppia itsekin lisää. “

“Konkreettiset esimerkit auttoivat paljon. Paljon puhutaan esim. että pitää tietää hintataso, mutta ensimmäistä kertaa sain konkreettista infoa miten voin saada tuon tietooni.”

“Sisältö oli sopivan laaja ja käytännön esimerkit mielenkiintoisia (kuten se, että julkisivurempan yhteydessä on syytä tarkistaa onko ikkunat vaihdettu, taloyhtiön pj:ltä voi kysellä lisätietoja kohteesta jne.)”

“Tosi informatiivinen ja hyvä webinaari, en keksi mitään parannettavaa. Kiitos paljon ja ens kertaan! :)”

“Wau miten hyvin ja ytimeekkaasti selitetty”

Osasto:

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen. Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “01 – Ennen ensimmäistä…”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...