Ale!

01 – Ennen ensimmäistä… (webinaari + materiaali)

99,00

TALLENNE + MATERIAALI

Tämä webinaari on tarkoitettu henkilöille, joilla asunnon ostamiseen liittyy epävarmuuden tunteita. Epävarmuus ja pelko kumpuavat usein tiedon puutteesta ja asuntosijoittamisessa virheet voivatkin käydä kalliiksi. Tässä webinaarissa käyn läpi asiat, jotka mielestäni jokaisen asuntosijoittajan pitää tietää tai opetella ennen ensimmäisen kauppakirjan allekirjoittamista. Nämä asiat hallittuasi vältyt myös asuntosijoittajien isoimmilta sudenkuopilta.

Webinaarin kesto on 90 minuuttia, josta 60min esitystä ja 30min live-webinaariin osallistuneiden kysymyksiä ja Suvin vastauksia.

PALAUTTEITA WEBINAARISTA 01 – ENNEN ENSIMMÄISTÄ

“Ostin ton kaikki webinaarit -setin ja olen nyt katsonut ensimmäisen.  Mut halusin vaan sanoa, että näin useammat asuntokaupat jo tehneenä kuvittelin etukäteen et tuskin mitään kauhean mullistavaa sieltä tulee mitä en olisi jo ajatellut, mut sun vinkki hintatason selvittämisestä (Excel) oli kyllä sellainen, että ei ollut tullut mieleenkään, vaikka pientä exceliä olinkin jo pitänyt … Jos olisin ostanut webinaareja erikseen, niin säästösyistä olisin skipannut ton, koska pidin sitä itselleni vähiten tärkeänä. Mut ehdottomasti pelkästään toi vinkki oli jo hinnan arvoinen! Muutenkin webinaari oli ihan superinspiroiva ja tietenkin täynnä pelkkää asiaa.😊”

“Aivan loistava, informatiivinen ja selkeä webinaari – kiitos Suvi!”

“Hyvää oli erityisesti detaljimpaan tasoon meno vastauksissa. Jotkin toiset toimijat pitävät asiat paljon yleisemmällä tasolla, jolloin todellista insighttiä ei tule”

“Ihan loistava koulutus! Rohkeaa pyytää kysymyksiä ja vastata niihin kylmiltään:) Olet todella hyvä ja selkeä puhuja! Ja käytännön esimerkit olivat parhaita, joista oppia itsekin lisää. “

“Konkreettiset esimerkit auttoivat paljon. Paljon puhutaan esim. että pitää tietää hintataso, mutta ensimmäistä kertaa sain konkreettista infoa miten voin saada tuon tietooni.”

“Sisältö oli sopivan laaja ja käytännön esimerkit mielenkiintoisia (kuten se, että julkisivurempan yhteydessä on syytä tarkistaa onko ikkunat vaihdettu, taloyhtiön pj:ltä voi kysellä lisätietoja kohteesta jne.)”

“Tosi informatiivinen ja hyvä webinaari, en keksi mitään parannettavaa. Kiitos paljon ja ens kertaan! :)”

“Wau miten hyvin ja ytimeekkaasti selitetty”

Kuvaus

Ostoksesi tehtyä saat sähköpostilla linkin tallenteeseen ja latauslinkin materiaalille (Power Point -esityksen kalvot .pdf -muodossa). Tallenne on katsottavissa kolme kuukautta ja materiaali pysyy sinulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...